popcorn

Films die uitkomen in Nederland in maart 2020 en die je niet mag missen

De grote avond van de Oscars, die elke filmfan in extase brengt, was nog maar een paar weken geleden. De Koreaanse film Parasites werd bekroond als de beste film van 2019, maar in 2020 komen er een aantal films uit in de Nederlandse bioscopen!

Vandaag de dag hebben bioscoopliefhebbers meer opties dan ooit tevoren, met steeds beter uitgewerkte plots, adembenemende acteerprestaties, fantastische soundtracks en ongelooflijk goed doordachte filmsets.

Als jij naar de dichtstbijzijnde bioscoop snelt zodra er een nieuwe film uitkomt, kijk dan wat er allemaal te gebeuren staat in Nederland in maart 2020!

  • Onward

Als je met kinderen naar de bioscoop gaat, is de film Onward een geweldige keuze voor maart 2020!

Deze film, geproduceerd door Pixar Animation Studios, vertelt het verhaal van twee tiener elf broers, Ian en Barley Lightfoot, die een toverstaf van een tovenaar ontvangen als een eerder afgesproken geschenk van hun overleden vader. De staf heeft een toverspreuk die hun vader gedurende 24 uur terug zal brengen. Wanneer Ian de spreuk gebruikt, verschijnen echter alleen de benen van zijn vader. Voordat de tijd om is, moeten de broers de rest van hun vader terug zien te brengen!

  • The Invisible Man

Cecilia Kass, gevangen in een gewelddadige relatie zonder enige vrijheid met een rijke, briljante wetenschapper, ontsnapt in het holst van de nacht en duikt onder. Maar wanneer Cecilia’s tirannieke ex zichzelf van het leven berooft, vermoedt ze dat zijn dood een leugen is.

Met een reeks toevalligheden die fataal zijn, waarbij de levens van de mensen van wie ze houdt worden bedreigd, probeert Cecilia te bewijzen dat ze wordt achtervolgd door iemand die niemand kan zien.

The Invisible Man is daarmee de perfecte film voor liefhebbers van spanning en actie.

  • Richard Jewell

Zoals de naam al aangeeft, is de film Richard Jewell het waargebeurde verhaal over Richard Jewell, een bewaker die een van de hoofdverdachten werd van een bomaanslag tijdens de Olympische Spelen in Atlanta in 1996, nadat hij onschuldige mensen had helpen vluchten en had gewaarschuwd voor de aanwezigheid van een van de explosieven.

Dit is de perfecte film voor iedereen die geïnteresseerd is in de Amerikaanse geschiedenis en voor terroristische aanslagen uit de geschiedenis.

  • Lowry & Son 

Een andere geweldige film die uitkomt in Nederland in maart 2020, is de film Mrs Lowry & Son!

Mrs. Lowry & Son, geregisseerd door Adrian Noble, is een biografisch drama dat zich afspeelt in Pendlebury Greater Manchester en waarin het leven van de beroemde kunstenaar L. S. Lowry en zijn relatie met zijn moeder wordt weergegeven. Zijn moeder probeert hem te ontmoedigen zijn passie, te weten schilderen, na te streven.

Deze film laat een familieverhaal zien en velen zullen zich hier in herkennen!

  • My Spy 

My Spy is een Amerikaanse komedie vol actie uit 2020, geregisseerd door Peter Segal.

De film volgt een doorgewinterde CIA-agent, JJ genaamd, die over een jong meisje moet waken nadat hij opdracht heeft gekregen om haar familie te beschermen. Maar de jonge Sophie ontdekt de camera’s en weet JJ’s schuilplaats te vinden. Ze maakt een deal met hem: ze zal hem iet verraden als hij haar leert een spion te zijn.

Bereid je voor op wat humor en veel actie!

  • A Quiet Place Part II

Als je een fan bent van de eerste film van A Quiet Place, mag je in je handjes klappen want het tweede deel komt deze maand uit!

A Quiet Place: Part II brengt opnieuw angst. Na de dodelijke gebeurtenissen thuis, moet de familie Abbott nu de confrontatie aangaan met de verschrikkingen van de buitenwereld, terwijl ze hun strijd om te overleven in stilte voortzetten. Gedwongen om zich in het onbekende te wagen, realiseren ze zich al snel dat wezens die op basis van geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn die zich buiten het zandpad verbergen.

  • A Beautiful Day in the Neighborhood

Op 26 maart zal de Amerikaanse dramafilm, A Beautiful Day in the Neighborhood, uit 2019 in Nederland in de bioscoop komen! De film is geregisseerd door Marielle Heller.

Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over een ware vriendschap tussen Fred Rogers, een opmerkelijke Amerikaanse tv-presentator en journalist Lloyd Vogel. Met tegenzin accepteert Lloyd Vogel de opdracht om een artikel te schrijven over een zeer geliefde Amerikaans televisiepresentator voor het tijdschrift Esquire, waardoor zijn kijk op het leven volledig zal veranderen.

  • Mulan

Ga terug naar je eigen kindertijd of de kindertijd van je kinderen met deze live-actiefilm, gebaseerd op Disney’s “Mulan”.

Misschien herinner je je het nog: wanneer de keizer van China een decreet uitvaardigt dat één man uit elke familie in het keizerlijke Chinese leger moet dienen om het land tegen de Hunnen te verdedigen, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een eervolle krijger, de plaats in van haar zieke vader en vermomt zich als een mannelijke krijger. Een film die je mee terug neemt naar die goede oude tijd!

  • The Photograph

The Photograph, geschreven en geregisseerd door Stella Meghie, is een romantische dramafilm die uitkomt en je mee zal nemen naar een droomwereld!

De film volgt de vervreemde dochter van een beroemde fotografe die verliefd wordt op een journalist die een artikel over haar overleden moeder moet schrijven. De film is een reeks van met elkaar vervlochten liefdesverhalen uit het verleden en het heden, waarin een vrouw moet leren van de geheimen uit het verleden van haar moeder, als ze verder wil en zichzelf wil toestaan lief te kunnen hebben en bemind te worden.

  • Military Wives

Military Wives is een Britse dramafilm uit 2019, geregisseerd door Peter Cattaneo.

Met hun partners als militairen in Afghanistan, vindt een groep gewone vrouwen een onverwachte manier om zich wat op te vrolijken en het geïsoleerde bestaan als vrouw van een militair te doorbreken – zij richten het allereerste militaire vrouwenkoor te vormen. Ze komen terecht in het middelpunt van een mediasensatie en wereldwijde beweging.

Military Wives is in feite de filmversie van een wereldwijd fenomeen dat het leven van vrouwen en vriendinnen van militairen, en van andere vrouwen met een militaire band, heeft veranderd.

bioscoop

Schrijf al deze nieuwe films die in Maart 2020 uitkomen in Nederland op en mis er geen één. Als je iemand zoekt om je popcorn mee te delen, en misschien de beste en slechtste aspecten van elke film wilt bespreken, zijn er verschillende online platforms waar je mensen kunt ontmoeten die er altijd voor in zijn om naar de bioscoop te gaan!

Scroll naar top